Cautare

20052 de rezultate pentru "un tanar de26 de ani" (3.98 secunde)
10 lucruri nestiute despre Morometii 2, cel mai asteptat film romanesc, dezvaluite de regizorul sau Morometii 2 este, fara indoiala, cel mai asteptat film romanesc in acest moment, care va ajunge pe marile ecrane de la noi in toamna acestui an.
Iubiri de poveste: ... Bianca Dragomir) Iubirea e o arta care are nevoie de muze, de inspiratie, de exemple, de dovezi care sa ateste ca ea exista in cele mai curate forme ale esteticului. ... Ceva mai diferite decat cuplurile celebre din ziua de azi:
Problemele de sanatate ale maestrului Nicolaescu au inceput acum 5 ani, cand a fost operat de doua ori pe creier! ... Sergiu Nicolaescu, care suferea de o afectiune digestiva cronica benigna, a fost operat pe 28 decembrie, pe cale laparoscopica, la Spitalul Elias, interventia chirurgicala fiind impusa de evolutia clinica.
Cancer gastric, la 18 ani! ... Intr-un procent mare, descoperim boala canceroasa gastrica in stadiile 3 si 4 (Autoare: ... Poate fi o gastrita, poate fi un ulcer, cu implicarea Helicobacter pylori. Dar poate fi si un cancer gastric. Este un avertisment lansat de prof.
Obiecte uitate de extraterestri? ... FARCAS) In 1973, in inima Transilvaniei, in apropierea orasului Aiud, muncitorii care extrageau nisip dintr-o cariera, nu departe de raul Mures, au gasit 3 obiecte, impachetate ca intr-o coaja, sub un strat gros de 10 metri de nisip pietrificat.
Va invitam sa cititi un interviu cu Dr.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. Evenimentul rutier s-a produs dupa ce un autoturism a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu un autotractor.
Mai multi botosaneni au ajuns in weekend la spital, dupa ce au fost implicati in evenimente rutiere provocate de oboseala sau neatentie. ... de 23 de ani, din Corni, aflat la volanul unui Volkswagen Sharan, a atipit pentru cateva secunde.
Mai multi botosaneni au ajuns in weekend la spital, dupa ce au fost implicati in evenimente rutiere provocate de oboseala sau neatentie. ... de 23 de ani, din Corni, aflat la volanul unui Volkswagen Sharan, a atipit pentru cateva secunde.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
Politistii de la Rutiera au fost solicitati sambata seara, in numai patru ore, la trei accidente produse in Craiova, soldate cu patru masini avariate si doi raniti usor.
La data de 23 decembrie 2010, in jurul orei 08:00, politisti din cadrul Sectiei 3 Politie, i-au depistat pe C. Cristian de 22 de ani si T.
Evazionistul clasic este descris ca un om simplu, pe cand cel care trebuie sa-l prinda pe acesta, inspectorul fiscal, are o vasta pregatire in domeniu si experienta pe masura. Si totusi, de ce se descopera atat de greu evaziunea?!
Ziarul de Iasi: ... Emilia CHISCOP) UN ARTICOL EXCEPTIONAL POSTAT PE SITE-UL ZIARULUI DE IASI - DATAT 16.04.2004. ... Visul sau, de vechi poet oniric, e sa ajunga la concurenta cu Cosmina Pasarin.
Cat despre Constantin Fratila, liderul partidului Forta Democrata, trebuie sa mentionam ca a raspuns prompt si punctual invitatiei noastre de a participa la o DEZBATERE POLITICA in care invitatii nostri s-au intrecut in a ne spune de ce merita sa fie votati.
Kinsey - O poveste despre schimbarea mentalitatilor (Continuare) Ca si Condon, Neeson s-a intalnit cu cativa dintre colegii lui Kinsey, sperand ca astfel sa inteleaga mai bine gestica acestui om, manierismele sale din viata de zi cu zi.
FUMIGENE DE WEEKEND (83) - Baietii astia (d)in PLUS spun lucruri traznite. Sa-l luam, de pilda, pe Ciolos, care cere nici mai mult nici mai putin decat alegeri anticipate. ... Ca tot e omu' in campanie si binemerita de la patrie.
Romania Libera publica un interviu cu deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, intitulat "Traian Basescu o sa se inteleaga mai bine cu noi decat cu PDL", pe care il puteti citi in continuare.
Liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, sustine ca presedintele PNL, Crin Antonescu, are "naivitati care nu sunt de nivelul unui sef de partid", social-democratul afirmand ca liberalii au negociat cu PDL votul din Senat asupra Legii Agentiei Nationale de Integritate (ANI).
Geoana poate ajunge la Cotroceni pentru cinci ani daca este suspendat Basescu Varianta suspendarii pana in 2012 a presedintelui Traian Basescu ar fi cea mai probabila sa il aduca pe Mircea Geoana in functia de sef al statului pentru un mandat de cinci ani, sustine, intr-o postare pe blog, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu.
google-analytics.com